Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/svolvuqx/public_html/plugins/content/yoo_gallery.php on line 153

Slip- og dokksetting

Her er en liste over bedrifter som leverer slip- og dokksetting til maritim bransje:

Tilbake

Maritime servicebedrifter

 • Brødrene Hovde AS

  br_hovede_asBedriften disponerer i dag en verkstedbygning på ca.350 m2 med moderne maskinpark og utstyr for de fleste jobber. Fast, nylig modernisert kai ca.40 m samt 25 m flytekaier med gode dybdeforhold. Slippanlegg for båtlengder opptil 100 fot, vektbegrensning 150 tonn.


  Vi har tilegnet oss agentur eller forhandlerstatus på utstyr som supplerer vårt eget.
  Vår styrke er vårt mangfold og ansvarlige holdning overfor våre kunder. 

  Derfor har vi fått tillit fra flere rederier de siste årene, blant annet med komplette leveranser av motor og hydraulikkpakker til rederienes nybygg og ombyggingsprosjekter.
  Les mer...

 • Lorentzen Hydr. og Mek.Verksted

  medlemmer-lorentzen-mekLedende leverandør av dekksutstyr i 80 år!

  Tjenester :
  - Reperasjon av dekksutstyr, montering av diverse utstyr på båter.
  - Feilsøking / montering av hydrauliske anlegg.
  - Rigging av komplett snurrevadutstyr.
  - Montering av kaikraner.
  - Plate / sveisearbeid. Sveising av alle typer metaller.
  - Platesaks / Plateknekke.
  - Dreiing og fresing.
  - Service på hydraulikk – komponenter.

  Vi har tjenester for kystfiskerne, fiskeindustrien og oppdrettsnæringen. Les mer...

 • Nogva Svolvær AS

  nogva_motorarbNogva Motorfabrikk AS er leverandør av komplette fremdriftsanlegg og strømaggregater til både maritim og landbasert virksomhet. Vi leverer motorer og utstyr til både fritidsbåter, store offshore fartøyer og de fleste båttyper imellom.

  I dag er vi leverandør av Nanni, John Deere og Scania. Ved vår fabrikk blir motorene tilpasset den enkelte installasjon og som oftest levert sammen med egenproduserte gear og propellanlegg.

  Vår målsetting:
  "Å være en ledende leverandør av komplette fremdriftsanlegg og aggregater"  Les mer...

 • O.Marhaug Slip og Mek.Verksted

  medlemmer-marhaugO. Marhaug Slip og mek. Verksted AS (Marhaug) er lokalisert i Svolvær med moderne verksted og overbygde slipphaller som kan ta imot fartøyer på inntil 50 meters lengde. Firmaet har solid erfaring fra leveranser til fiskeflåten, passasjer fartøyer og hurtigbåter.

  Marhaug har eget verksted med bremsetester og spesialverktøy for reparasjon og overhaling av motorer fra MTU, Mercedes og Detroit. Marhaug har 8 høyt kvalifiserte motormekanikere som kan utføre sine tjenester der hvor kunden ønsker.

  De har dokumentert kompetanse innen vedlikehold og reparasjon på MTU motorer av type 183,396, 2000, 4000, Detroits S60 samt totaktsmotorer fra Detroit.


  Les mer...

 • Skarvik AS

  medlemmer-skarvikSkarvik AS har i mer en 65 år drevet et service for fiskeflåten, fergerederier og frakteflåten i Nord Norge. Bedriften består av to slippanlegg, begge overbygd som er lokalisert i Svolvær.

  Det ene verftet er lokalisert i Osan har en 180 meter kai med maks dybde på 14 meter ved lavvann. Slippanlegget har en kapasitet på båter opp til 90 meters lengde og et deplasement 2500 tonn.

  Det andre anlegget lokalisert i Svolvær havn har en total kailengde på 200 meter og slipanlegg med kapasitet for båter opp til 50 meter og en vekt på 800 tonn.

  Les mer...

 • Vestpollen Sveis

  vestpollen-sveis-logoVestpollen Sveis er opprinnelig en sveisebedrift oppstartet i 1987. Siden har vi begynt å utvide arbeidsområdet til utleie av maskiner, pluss salg av porter og dører. Vårt dekningsområde: Ofoten, Lofoten & Vesterålen.

  Leverandør av porter til industri og garasje, samt dører og gitter.
  Utleie av anleggsmaskiner: lifter, minigravere, teleskoptruck.

  Båt og sveiseverksted. Konstruksjoner i stål og aluminium. Velkommen for en prat rundt deres ønsker.

  Les mer...