Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/svolvuqx/public_html/plugins/content/yoo_gallery.php on line 153

Overnatting og uteliv

Her er en liste over overnattingsbedrifter og restaurant/utesteder i Svolvær:
Tilbake

Maritime servicebedrifter

 • Anker Brygge

  anker_bryggeMidt i dette vakre vi kaller Lofoten ligger Anker Brygge Rorbusuiter. Som en perle på en egen øy, Lamholmen, midt i Svolvær havn. Et sted for de gode opplevelser og de gode sanser. Vår kultur og historie er vår inspirasjon og den røde tråd i alt vi foretar oss- Kvalitet, godt vertskap og unik atmosfære er våre ledestjerner.

  Du kan bo svært godt i suite eller rorbu. Nyte maten i spisested med stil og stemning. Nyt en kopp nytrukket kaffe og et godt glass i bryggebaren, blant reisende i alle ærender. På denne måten ønsker vi å treffe hjertet til deg som besøker oss.

  Les mer...

 • Bacalao

  bacalaoDitt lunchsted midt i Svolvær. Alle rettigheter og på kvelden konserter av alle slag. Vi arrangerer også konferanser, samt innehar eget møtelokale for deres ønsker. Kontakt oss for et arrangement.

  " Det lille kulturhus "

  Les mer...

 • Best Western Svolvær Hotell Lofoten

  bestwestern

  LOFOTEN! LOFOTEN! Bare navnet setter tankene i sving. Fjellene, lyset, lofothavet, lofottorsken. Små, maleriske fiskevær oppleves som eventyr fra virkeligheten. Og midt i dette eventyret ligger Svolvær Hotell Lofoten! Ikkje størst, men steikanes koselig! Ligger rolig til i Svolvær, kun 5 minutters spasertur fra sentrum og livet i havna. Her er du midt i opplevelsens sentrum, og vi skal hjelpe dere med å finne frem til akkurat det lofoteventyret dere er på jakt etter!

  Vi skreddersyr og organiserer møter med opplevelser for bedrifter / grupper.


  Les mer...

 • Børsen Spiseri

  borsen_spiseri Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter av ferske råvarer fra Lofotens unike spiskammer!

  Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer.
  Børsen Spiseri har ca. 120 sitteplasser.

  - fiskerestaurant med tørrfisk som spesialitet -
  Les mer...

 • Norlandia Vestfjord Hotell

  vestfjord_hotellNorlandia Vestfjord Hotel ligger sentralt til i Svolvær, ytterst på kaikanten der hurtigruta legger til, og med byens beste utsikt mot både hav og fjell.

  Vi har store, komfortable og nyopussede rom, med nye, flotte møbler. Vi har suiter, juniorsuiter, familierom, handikaprom, dobbel-deluxrom og standard dobbelt-og enkeltrom. I noen av rommene  er det tillatt med hund. Alle rom har gratis Canal Digital.

  Restauranten på hotellet har både norsk og kinesisk meny. Vi har gratis trådløs internett på hele hotellet, samt pc med internett i lobbyen.
  Les mer...

 • Restaurant Nihao

  nihao

  Ni Hao er en kinesisk restaurant som drives av Nihao AS. Restauranten ligger i Svolvær sentrum. Et steinkast fra Torget.

  Vi har lang erfaring i bransjen. Kjøkkensjefen har jobbet som lærling, og siden som kokk og kjøkkensjef i Hong Kong siden 1978. Han sørger for at gjestene får mat av høy kvalitet til enhver tid.
  Les mer...

 • Rica Hotel Svolvær

  rica_svarRica skal være best på gjesteopplevelser, finne smarte løsninger, ha høy trivsel, gi en positiv og anderledes opplevelse og ikke minst tilby et enkelt og effektivt samarbeide! Et velegnet sted for rekreasjon, opplevelser og ferie, samt for kurs og grupper. Opplev spekkhuggersafari, havørn og Nordlys!

  Daglig flyforbindelse med kortbaneflyplasser i området og stamrutenett i Bodø.

  Les mer...

 • Svinøya Rorbuer

  svinoya_rorbuerSvinøya Rorbuer har en sentral beliggenhet i Svolvær havn, med broforbindelse og gangavstand inn til sentrum.

  Rorbuene er idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel lokal bebyggelse. 

  Her har du storhavet på den ene siden og dramatiske lofotfjell på den andre. 
  Velkommen til oss, og vi serverer dere gjerne på vår resturant "Børsen" på Svinøya.

  - Din basecamp i Lofoten -

  Les mer...

 • Thon Hotel Svolvær

  thon_svolvarThon Hotel Svolvær ligger sentralt i havna, midt mellom hurtigrutekaia og Torget - i hjertet av Lofotens hovedstad.

  Kort vei til all transport, og gode parkeringsfasiliteter ved hotellet. Dagens hotell har konferanse- og møtefasiliteter for opp til 60 personer. 

  Vi åpner nytt Conference-hotell våren 2009!

  Velkommen til Thon Hotel Svolvær!

  Les mer...

 • Viva Italia

  vivaitaliaItaliensk restaurant. Italiensk, tyrkisk og norske matretter. Takeaway.

  Forsøk oss på en av våre mange retter! 

  Velkommen
  Les mer...