Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/svolvuqx/public_html/plugins/content/yoo_gallery.php on line 153

Maritime elektrotjenester

Her er en liste over bedrifter som leverer elektrotjenester til maritim bransje:

Tilbake

Maritime servicebedrifter

 • Flåtens Elektro AS

  flaatens-elektroFlåtens Elektreo leverer følgende tjenester :

  - Skipselektrisk installasjon
  - Skipselektronikk
  - Redningsflåter
  - Redningsdrakter
  - Startere
  - Generatorer
  - Brannslukking

  Salg og service til hele den maritime sektor.

  Les mer...

 • Inst. Fr. Wangsvik AS

  wangsvikInst. Fr. Wangsvik AS er en lokal elektroentreprenør som gir deg kvalitet i montasje og kundebehandling.Vi er medlem av Elfag, Norges største elektrikerkjede.

  Vi og Elfag vet hvor viktig det er å sette kunden i sentrum og satser på et godt og varig forhold til våre kunder, enten du er stor eller liten.

  Vår bedrift leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell installasjonsbedrift. Vi ønsker å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeid.

  Elfag-kjeden er den eneste elektrikerkjeden i Norge som tilbyr kunden en sikkerhet; Elfagavtalen. Dette løftet stiller vi oss bak. Du kan stole på at våre ansatte gjør jobben forskriftsmessig til avtalt tid og til avtalt pris.

  Les mer...

 • Kabelvåg Elektro AS

  kabelvag-elektroKabelvåg Elektro AS er en bedrift med store ambisjoner, og vi setter høye krav til våre ansatte både når det gjelder kompetanse, service og samarbeid.

  Vi holder til i Osan vest for Svolvær sentrum. Fra høsten 2003 tok vi i bruk nye lokaler etter en omfattende ombygging. Kabelvåg Elektro AS sysselsetter ca. 25 ansatte og driver med sterk- og svakstrømsinstallasjoner innenfor industri, skip og boliger.

  Gjennom vårt medlemskap i Elektrikerkjeden Norgeseliten kan vi konkurrere med de største både på service, kvalitet og pris.

  Les mer...

 • Navy Lofoten AS (Ballstad Radioservice)

  navy_lofotenNAVY Lofoten (Svolvær) er sentralt plassert i Svolvær østre-havn, med lett adkomst fra både sjø og land.

  Bedriften har lange tradisjoner og har i dag en stab av meget erfarne og dyktige medarbeidere som raskt vil kunne hjelpe til å løse problemer og bistå med råde og veiledning i forbindelse med nyanskaffelser av elektronikk.

  Vi ønsker deg velkommen innom.

  Vennlig hilsen
  NAVY Lofoten (Svolvær)

  Les mer...