Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/svolvuqx/public_html/plugins/content/yoo_gallery.php on line 153

Høytrykksanlegg/steam

Her er en liste over bedrifter som leverer høytrykksanlegg-/steam til maritim bransje:

Tilbake

Maritime servicebedrifter

 • O.Marhaug Slip og Mek.Verksted

  medlemmer-marhaugO. Marhaug Slip og mek. Verksted AS (Marhaug) er lokalisert i Svolvær med moderne verksted og overbygde slipphaller som kan ta imot fartøyer på inntil 50 meters lengde. Firmaet har solid erfaring fra leveranser til fiskeflåten, passasjer fartøyer og hurtigbåter.

  Marhaug har eget verksted med bremsetester og spesialverktøy for reparasjon og overhaling av motorer fra MTU, Mercedes og Detroit. Marhaug har 8 høyt kvalifiserte motormekanikere som kan utføre sine tjenester der hvor kunden ønsker.

  De har dokumentert kompetanse innen vedlikehold og reparasjon på MTU motorer av type 183,396, 2000, 4000, Detroits S60 samt totaktsmotorer fra Detroit.


  Les mer...

 • Skarvik AS

  medlemmer-skarvikSkarvik AS har i mer en 65 år drevet et service for fiskeflåten, fergerederier og frakteflåten i Nord Norge. Bedriften består av to slippanlegg, begge overbygd som er lokalisert i Svolvær.

  Det ene verftet er lokalisert i Osan har en 180 meter kai med maks dybde på 14 meter ved lavvann. Slippanlegget har en kapasitet på båter opp til 90 meters lengde og et deplasement 2500 tonn.

  Det andre anlegget lokalisert i Svolvær havn har en total kailengde på 200 meter og slipanlegg med kapasitet for båter opp til 50 meter og en vekt på 800 tonn.

  Les mer...